1

Tēma: Check engine

Nu ko kurš grib rēbusu paminēt?

Karoče lieta tāda, kamēr brauc pa pilsētkaut 100km vai 1000km, vis strādā un nekas par neko neliecina, izbraucot uz šosejas un braucot normāli 100-120 nu šad tad uzspiež ar biku niknāk, lai zirnekļi izdeg smile, un nobraucot kaut vai līdz Jelgavai vai Gulbenei ar nekas netiek novērots, bet atliek galapunktā - pēc braukšanas pa šoseju tieši, pastāvēt mašinai kādu stundu, un braucot atpakaļ arī pa šoseju aptuveni pēc 10km iedegas check engine, bet mašinai abzalūti neādu izmaiņu nav, iet tāpat kā gāja, nekas neraustas vienvārd sakot nekādu izmaiņu, un pat iedegšanas brīdī nekādu izmaiņu nav, vienkārši paņem un iedegas. Kas tā par mistiku ??? Jau ZB

Rebjata Ja ņe vkurse big_smile

2

Re: Check engine

A tu negribi atklat cheka kljudas nosaukumu? Jeb labaak "zb-etoties" shura Es jau Janko tieshaam gari un plashi visu izskaidroju....

Auto remonti, pārbūves, konsultācijas....

3

Check engine kodu nolasiiji?

4

SUBARUART rakstīja:

A tu negribi atklat cheka kljudas nosaukumu? Jeb labaak "zb-etoties" shura Es jau Janko tieshaam gari un plashi visu izskaidroju....

vo, vo es fāčam neko čerez, čerez (tip klusie telefoni) nejautāšu, a to nākošreiz ar lomiku sagaidīs mani shura

if in doubt, flat out © Colin Mcrae

5

Mēģināšu šodien noskaidrot kļūdas kodu. Bet kā jau minēju pie vainas esot degviela un cipa tas esot normāli un nav ko tresīt. Cipa sanāk ka kompis pa pilsētu braucot, maigi izsakoties jūk prātā, a pa šosi ieslēdz raslabonu un tapēc tas cheks iedegas.

6

edžo rakstīja:

Mēģināšu šodien noskaidrot kļūdas kodu. Bet kā jau minēju pie vainas esot degviela un cipa tas esot normāli un nav ko tresīt. Cipa sanāk ka kompis pa pilsētu braucot, maigi izsakoties jūk prātā, a pa šosi ieslēdz raslabonu un tapēc tas cheks iedegas.

Tufta shura Kludu noskaidro wink

7

Sākās drebinātors sad
Mēģināšu noskaidrot ja viņi varēs nolasīt to kļūd.

Rediģēja edžo (2010-09-14 11:24:27)

8

Nolasīju kļūdu:
P0420: Catalyst System Efficiency Below Threshold (Bank 1)

9

http://www.obd-codes.com/p0420

10

Es jau iečolēju kas tas par zvēru, itkā kau nasing special, vismaz baigi var nesatraukties.
Tik nomāc jautājums kapēc tas notiek izbraucienos pa šoseju un nevis turpceļā bet pēc maza relaksa atpakaļceļā. roll

11

Shii kljuuda ir pilniigi nenoziimiiga (pie nosaciijuma, ja ir parbaudiita izplude-taas caulaidiiba)!